Vrålande motorer, bensinlukt, feststämning och bränt gummi – Street Week är alltså tillbaka och det med besked. Street Week är en blandning av bilträff, motortävling och en livsstil. Under fem dagar besöker du fem tävlingsbanor efter ett visst schema. Varje rallybana är 200 meter lång.

Deltagarna ska dessutom ta sig för egen maskin mellan de olika tävlingsbanorna och de passerar då i samband med det tio stycken check points. All tävlingsverksamhet sker givetvis endast på avsedda banor och misskötsel i den vanliga trafiken leder till strafftid.

Så koras en vinnare

När alla tävlingar är avklarade är det således tid att utse en vinnare. Det ekipage som med den snabbaste snittiden ute på banorna och som även tagit sig fram för egen maskin mellan tävlingarna vinner.

Roliga fakta för 2022 års tävling:

  • Anmälda 200 stycken
  • Besiktigade 175 stycken
  • Avbröt 32 stycken
  • Gick i mål 143 stycken

Visa ditt engagemang för Street Week

Nu kan du nämligen med hjälp av ett antal produkter visa ditt engagemang och stöd för Street Week. Du kan välja mellan bland annat hoodies, kepsar, jackor, t-shirts, handdukar, med mera. Alla produkter kommer med Street Weeks logotyp väl synlig. Köp på nätet snabbt och enkelt.